PRODAJA VOZILA

U potrazi ste za novim vozilom marke Opel ili Kia? U AUTO-DUBROVNIKU ste na pravom mjestu.

Pogledajte našu ponudu vozila i iz bogate ponude novih ili rabljenih vozila odaberite svog novog limenog ljubimca. Pritom ne zaboravite na kvalitetnu osigurateljnu zaštitu koju smo Vam pripremili u suradnji s našim partnerima Euroherc i Adriatic osiguranjem.

  • Izjava o zaštiti podataka

    Prihvaćanjem ove Izjave ovlašćujem AUTO-DUBROVNIK d.d., Dubrovnik, (Od Sv. Mihajla 3, 20 000 Dubrovnik; "Opel Partner") da prikupljaju i obrađuju moje gore navedene osobne podatke za svrhe marketinga, istraživanja tržišta, praćenja prodajnih podataka, kao I uspostavljanja kontakta sa mnom (npr. u svrhu upoznavanja s ponudom proizvoda i usluga, promocija, reklamnih kampanja i oglasa itd.), bilo neposredno ili putem OSE-ovih ili izvršitelja obrade Opel Partnera. Također sam suglasan da OSE ili Opel Partner mogu povjeravati moje osobne podatke svim društvima unutar General Motors Grupe, OSE-ovih distributera I zastupnika sa sjedištem unutar ili izvan Europske Unije.

    OSE i Opel Partner će poduzeti sve razumno potrebne korake da bi osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa primjenjivim zakonodavstvom. Tvrtka i sjedište izvršitelja obrade: Crane Ltd. Hungary, H-1138 Budimpešta, Révész utca 27-29, Mađarska. OSE i Opel Partner će Vam omogućiti postavljanje pitanja o obradi Vaših osobnih podataka, ili zahtijevanje njihovog brisanja ili ispravka, u bilo koje doba, i to na adresi Opel Partnera ili na slijedećim adresama: OPEL 1463 Pf. 933 (adresa poštanskog pretinca), ili na e-mail adresu info@opel.hr. OSE ili Opel Partner mogu proslijediti vašu obavijest o zabrani daljnje obrade osobnih podataka sa svojim distributerima ili zastupnicima kako bi u potpunosti udovoljio Vašem zahtjevu. Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka u dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju. Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

RABLJENA VOZILA
5Saznajte više

NOVA OPEL VOZILA
5Saznajte više

PONUDA TJEDNA
5Saznajte više

SERVIS VOZILA
5Saznajte više